Familieferie på Koh Chang

Tag familien med til den dejlige Ø Koh Chang i Thailand. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Inklusiv elefantridning og badning med elefanterne. Ønsker du familieferie på Koh Chang så lad Asien Travel hjælpe dig.

 

15 dage/12 nætter - pris fra 37.295,- med fly

Kort om denne rejse

Find fred og ro på en af Sydthailands smukke øer. Denne rejse bringer dig til øen Koh Chang. Her finder du nogle af Thailands smukkeste strande, fortrinlige bademuligheder og en chance for at komme helt ned i tempo. Et ideelt sted hvis drømmen er familieferie i Thailand.

Dagene er afsat til afslapning.

Der er masser af andre gode aktivitetsmuligheder på Koh Chang for hele familien, herunder blandt andet vandfald med badning, snorkling og bådture, vandreture i den tropiske regnskov, mangrove-skove samt fiskerlandsbyer og meget mere.

Koh Chang er del af en nationalpark med 51 øer og der er mange oplevelsesmuligheder. Det meste af Koh Chang er dækket af tropisk regnskov og det er en af de bedst bevarede tropiske regnskove i Sydøstasien. 

Se evt. vores egen hjemmeside om Koh Chang - www.kochang.dk 

Bemærkninger

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang som vil være behjælpelig under opholdet med praktisk information og træffetider.

Familieferiepakkerne på Koh Chang er baseret på Familieværelser eller dobbeltværelser med ekstra senge.

Således er priserne beregnet ud fra 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Er familiesammensætningen anderledes så kontakt Asien Travel for priser.

Se videoer fra Koh Chang

 

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Thailands næststørste ø Koh Chang
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Elefantridning og badning
 • Restauranter i strandkanten
 • Aktiviteter for hele familien
 • Koh Chang Nationale Marinepart
 • Vandfald og Tropiske Regnskove
 • Børnevenlige strande
 • Vandaktiviteter
 • Rolig atmosfære

 

 

 


 

Koh Chang er beliggende cirka 4 timers kørsel syd for Bangkok lufthavn. Du finder her fred og ro og dermed rigtige gode betingelser for en ren afslapningsferie hvor chancerne for godt vejr er blandt de bedste i Thailand. Det er også muligt at flyve til Trat fra Bangkok. Fra Trat er der cirka 1 time med transport og færge frem til dit hotel.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn bliver du mødt af en Asien Travel repræsentant, som kører dig sydpå til Koh Chang. Undervejs bliver der gjort flere pauser ved gode servicestationer, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger.

Transporten er helt frem til hotellet på Koh Chang, og er dermed inklusiv færge. Turen tager cirka 4,5 time. Der er også mulighed for at flyve fra Bangkok ned til Trat. Herfra er der 1 time frem til dit hotel.

På Koh Chang bor man på enten Kacha Resort(3,5 stjernet på White Sand Beach i Familie Suite) eller Koh Chang Paradise Resort(4-stjernet på Klong Phrao Beach i Deluxe Garden View Bungalow med ekstra senge).

En anden hotelmulighed er KC Grande Resort(4,5 stjernet på White Sand Beach i Sea View Grande Deluxe værelse med ekstra senge).

Endvidere tilbyder vi også Coconut Beach Resort(3-stjernet) på Klong Phrao Beach i  Superior Bungalow med ekstra senge. Denne værelsestype har havudsigt.

Koh Chang tilbyder mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Herunder skal nævnes trekking i den tropiske regnskov, elefantridning samt badning med elefanter og selvfølgelig herlige snorkelture med speedbåd. Der er også rig mulighed for at komme rundt på Ø-turer så man oplever højdepunkterne på Koh Chang der er Thailands næststørste Ø.

Dit ophold på Koh Chang er fra Dag 2 til Dag 14.

På Dag 14 vender man retur til Bangkok Lufthavn med privat transport og hjemrejser.

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang som afholder træffetider samt informationsmøder. Asien Travel har et stort udflugtsprogram. Få inspiration nedenfor.

Husk vi skræddersyer rejsen efter dine behov. Ønsker du eksempelvis flere dage på Koh Chang så sørger vi også for det.

Har du spørgsmål til rejsen så kontakt Asien Travel.

 

Se vores video om Koh Chang her:


 


Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang der afholder velkomstmøde samt hoteltræffetider. Vi tilbyder endvidere nedenstående udflugter på Koh Chang:


Ko Chang Safari – TUR MED ANDRE – Fra 335 kr

Følg med os og oplev Klong Plu Ban Chang’s elefantlejr, hvor du skal på Elefant Trekking. Vi tager dig med til det lokale tempel i Klong Prao by og besøger en lokal familie som lever af gummi produktionen i Thailand. Højdepunktet vil være besøget af Klong Plu vandfaldet, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. Til frokost tager vi dig med til Bang Bao, hvor vi undervejs stopper ved et par af øens bedste udsigtspunkter.

 

Ukendte Ko Chang – TUR MED ANDRE – Fra 325 kr

Oplev den ukendte østside af Ko Chang. Vi besøger det helligste åndehus på Ko Chang og det lille vandfald Klong Nonsi. Vi kører videre ned at østkysten og besøger den smukke mangrove skov i Salak Kok, hvor vi skal på en bådtur igennem mangrove skoven. Du kan vælge mellem Thai traditionelle både eller kajak. Efter denne fantastiske tur viser vi dig en lokal skole på Ko Chang og en af øens smukkeste udsigtspunkter. Frokost nyder vi på en rigtig thailandsk fiskerestaurant og til slut går vi en tur igennem mangrove skoven. Bemærk: Fra januar til april er der kun lidt vand i Klong Nonsi vandfald.

 

Dinner Med Ildfluer – PRIVAT TUR – Fra 195 kr

Oplev det smukke Aana Resort inde i den lille Klong Prao flod. Her får vi en velkomstdrink mens vi nyder den fantastiske udsigt over floden og bjergene. Vi nyder en dejlig Thailandsk Dinner med et glas rødvin eller hvidvin. Efter Dinner tager vi i gode både ind i floden for at se de små ildfluer i mangrove træerne.

 

Thai Massage & Thai Dinner – PRIVAT TUR – Fra 210 kr

Oplev det ægte Thailand med 1 times rigtig Thai massage i en flot massage / spa forretning. Thai Massage blev udviklet af buddhistiske munke i Thailand som en helbredende fuktion for 2500 år siden. Efter denne times oplevelse af den thailandske kultur, bringer vi dig til en lille lokal restaurant ved floden Klong Prao. Her kan du nyde en rigtig Thai dinner.

 

Elefant Trekking – TUR MED ANDRE – Fra 100 kr for 1 time og 180 for 2 timer

Tag med til Klong Plu Ban Chang’s eller Ban Kwan Chang’s elefantcamp og oplev dette fantastiske dyr på tætteste hold. Du kan vælge mellem en 1 time trekking i jungle omkring Klong Plu Ban Changs eller Ban Kwan Changs camp eller en 2 timers trekking, hvor du vil lærer mere om elefanten og opleve elefanten tage dens daglige bad i en lille flod.

 

Fisketur (Sea Hunter): TUR MED ANDRE – Fra 300 kr

Prøv en fisketur i havet omkring Ko Chang med charter båden Julia White. De tilbyder god plads og service fra venlig ansatte. Julia White sejler i området omkring Ko Chang og øerne Ko Wai, Ko Rang og Ko Mak. Dags turen: 08.30 – 16.00 / Nat turen: 17.30 – 23.00 Notat: Nat fiskeri er mest efter blæksprutter.

 

Program 1 (Jungle Trekking & Elefant Trekking): TUR MED ANDRE – Fra 280 kr

Går til Klong Son og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og bagefter kan du nyde en dejlig tur på elephant ryg ved Ban Kwan Chang af 40 min.

 

Program 2 (Jungle Trekking til 500 meter): TUR MED ANDRE – Fra 200 kr

Går til Baan Klong Prao og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og slutter ved Klong Prao vandfaldet, hvor du har mulighed for at svømme i det klarer vand.

 

Program 3 (Jungle Trekking til 630 meter): TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Khao Jom er 630 meter og er bjerget ved White Sand Beach. Trekking turen er cirka 6-7 timer og kan være anstrengt, så den anbefales til øvede. På toppen er der lunch og en fantastisk udsigt.

 

Program 4 (Jungle Trekking for hele familien): TUR MED ANDRE – Fra 145 kr

Denne tur er lavet specielt til familier og ældre som gerne vil se Ko Chang’s jungle. Turen er en halv dag og tager dig til området ved Baan Klong Prao. Det er faldt terræn, men der er flere flotte udsigtspunkter på turen.

- Program 1, 2, 3 omkring ca. 5-6 timer og meget hård!

 

Tree Top Adventure Park – TUR MED ANDRE – Fra 220 kr

Tree Top Adventure Park er en fantastisk måde at opleve naturen på i Ko Chang National Park. Fra træ til træ skal du arbejde dig igennem diverse udfordringer som f.esk klatre broer, tarzan sving og flyvende skateboards. Alle får en god introduktion på grunden før udfordringerne startes, så at du lærer at bruge udstyret sikkert. Udstyret er af eropærisk standard.

 

Thai Madlavning – TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Kom og lær det thailandske køkken lidt bedre at kende ved KA-TI Culinary på Klong Prao Beach. Stedet er helt unik, da det er en lille Thai familie som ejer stedet og arrangere kursus'et som max kan have 6-7 deltager per kursus. Kursus’et tager cirka 4-5 timer, hvor du vil lære at tilberede de lækreste thailandske retter og bagefter nyder du dem til frokost.

Datoer og Priser  

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 41.195,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 37.295,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 37.295,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 37.295,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 37.895,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2018 - THAI Airways - pris fra 43.295,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2018 - Emirates - pris fra 39.995,-

01 Januar til 14 Juni 2018 - Qatar - pris fra 37.295,-

01 Januar til 01 April 2018 - Norwegian - pris fra 37.295,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2018 - Finnair - pris fra 39.275,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er for 2 Voksne og 2 Børn(tom 11 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på 12 nætter på Coconut Beach Resort. Se mere under "Overnatning".

Tillægsprisen i alt for Kacha Resort er 5900,-, for Paradise Resort er 2500,-, for KC Grande er 12195,-

Rejsen er med 12 nætter i Thailand

 

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Privat transport T/R Koh Chang.
 • Indkvartering i familieværelser der deles af 2 voksne og 2 børn
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Evt. ekstra senge
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. Indenrigsfly i Thailand
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Koh Chang Familieferie

Kacha Resort og Spa(3,5), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Family Suite Room Seaside

Se vores beskrivelse af hotellet her

KC Grande Resort og Spa(4,5), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Sea View Grande Deluxe

Se vores beskrivelse af hotellet her


Paradise Resort og Spa(4), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe Garden View Bungalow

Se vores beskrivelse af hotellet her

 


 

Coconut Beach Resort(3), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior Bungalow

Se vores beskrivelse af hotellet her

Om denne rejse

Pris fra: 37.295,- Familiepakke

Afrejse:  Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato. 

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Vælg mellem flere hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Familieferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-14: Koh Chang

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakke

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Koh Chang

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15