Sri Lanka Vinter 2014/15

 

Rejse til Sri Lanka

Sri Lanka er et yderst spændende land i Sydasien, også kendt som Perlen i det Indiske Ocean. Og det er lige netop, hvad Sri Lanka er; en sjælden perle, der henligger uberørt og smukt i autentiske omgivelser. Ved at rejse til Sri Lanka vil du få et helt unikt indblik i en kultur, som går tusindvis af år tilbage, og du vi...se mere


 • Det bedste af Sri Lanka

  Det Autentiske Sri Lanka

  Oplev det autentiske, kulturelle og historiske Sri Lanka, og lad dig samtidig fascinere af landets vilde natur og dyreliv. På denne 13-dages rejse til Sri Lanka oplever du det allerbedste af landets mange kultur- og naturskatte, og du slutter af med selvforkælelse i verdensklasse langs de smukke eksotiske kyster.  

   

  13 dage - pris fra 13.970,- per person v. 2 personer

 • Sri Lanka

  Strand, Sol, Sri Lanka

  Sri Lankas Vestkyst danner med sine fantastiske strande og tropiske klima den perfekte ramme for en badeferie. Denne 13-dages rejse vil tage dig til det populære Negombo, hvor du vil nyde dagene på stranden eller på at tage på spændende udflugter til de mange nærtliggende seværdigheder.  

   

  13 dage - pris fra 8.000,- per person v. 2 personer

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien