Koh Chang Ø-hopping

Fantastisk Ø-hopping til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Koh Chang er beliggende i en smuk national marinepark med over 50 øer.

 

15 dage/12 nætter - pris fra 10.195,- per person

Kort om denne rejse

Find fred og ro på nogle af Sydthailands smukke øer. Denne rejse bringer dig til øerne Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Her finder du nogle af Thailands smukkeste strande, fortrinlige bademuligheder og en chance for at komme helt ned i tempo. Vi kan varmt anbefale Øhop på Koh Chang, og denne rejse egner sig i perioden oktober til april.

Koh Chang er beliggende i Den Thailandske Bugt og har nogle af de mest optimale vejrforhold i Thailand i perioden oktober til april.

Du indlogeres på lækre strandhoteller på øerne Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood(Koh Kut). Dagene er afsat til afslapning, men der er også gode aktivitetsmuligheder.  

Øerne ligger tæt placeret på hinanden, så du bruger ikke meget tid på transport mellem øerne.

Se evt. vores egen hjemmeside om Ko Chang her


Se video fra Øhop ved Koh ChangSe introduktion til Koh Chang  

Bemærkninger

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang som vil være behjælpelig under opholdet med praktisk information og træffetider.

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, eksempelvis flere overnatninger på en bestemt Ø så kontakt os venligst. Eller har du lyst til at kombinerer med f.eks nogle dage i Bangkok sørger vi også gerne for det

På denne Koh Chang Ø-hopping kan du vælge mellem at bo på gode standard strandhoteller eller vælge vores deluxe pakke. Se mere under "Overnatning". 


Se video med Brian Boysen der har rejst på Øerne i mere end 10 år og været fastboende på Koh Chang


Se video fra snorkeltur på Koh Chang

  


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Thailands næststørste ø Koh Chang
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • De uspolerede øer Koh Mak og Koh Kood
 • Restauranter i strandkanten
 • Snorkling i marineparken
 • God atmosfære
 • Familievenligt
 • Vandfald, templer og elefanter

 

 

Andre ligende rejser

Afslapningsferie på Koh Mak

Bo i Strandkanten på Koh Chang

 

 

 

Koh Mak og Koh Kood er nogle af Thailands uspolerede perler. Du finder her få andre turister og strandene er ifølge Lonely Planet kåret som nogle af de bedste i Thailand.

Du finder her fred og ro og dermed rigtige gode betingelser for en ren afslapningsferie hvor chancerne for godt vejr er blandt de bedste i Thailand. 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn bliver du mødt af en Asien Travel repræsentant, som kører dig sydpå til Koh Chang.

Undervejs bliver der gjort flere pauser ved gode servicestationer, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger. Transporten er helt frem til hotellet på Koh Chang, og er dermed inklusiv færge.

Hermed kan dit Øhop på Koh Chang begynde...

På Koh Chang bor man på enten Coconut Beach Resort(standard) eller Koh Chang Paradise Resort(deluxe). Begge hoteller er strandhoteller og der er dermed nem adgang til stranden. Koh Chang tilbyder mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Herunder skal nævnes trekking i den tropiske regnskov, elefantridning samt badning med elefanter og selvfølgelig herlige snorkelture med speedbåd. Der er også rig mulighed for at komme rundt på Ø-turer så man oplever højdepunkterne på Koh Chang der er Thailands næststørste Ø. Desuden byder Koh Chang på smukke vandfald hvor man kan tage sig en forfriskende dukkert. Er man til templer og små fiskerlandsbyer har Koh chang også mulighederne.

Dit ophold på Koh Chang er fra Dag 2 til Dag 5

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang som afholder træffetider samt informationsmøder. Asien Travel har et stort udflugtsprogram som du kan få tilsendt på forhånd hvis du har lyst.

Dag 5 sejler du med båd videre til en af Sydthailands mange perler, nemlig øen Koh Mak. Sejlturen er cirka 1 time. Koh Mak er kendt for sit rolige tempo. Der kommer ikke mange turister her og der er derfor rigtige gode muligheder for ren afslapning ved de smukke strande. Koh Mak tilbyder dog flere spændende aktivitetsmuligheder. Du kan f.eks tage med på bådture rundt til nogle af de gode snorkelsteder samt andre uberørte strande. På Koh Mak indlogeres du på Lazy Day Resort(standard) eller Seavana Beach Resort(deluxe). Begge er lækre strandhoteller. Du er på Koh Mak fra Dag 5 til Dag 8.

Dag 8-11 har du på skønne Koh Kood. På dag 8 sejler du med båd de cirka 45 minutter fra Koh Mak til Koh Kood som er endnu en dejlig uspoleret Ø i Koh Chang Nationale Marine Park. Glæd dig til lækre strande og mulighed for at komme helt ned i tempo på denne Øhop på Koh Chang. Du indlogeres enten på Ko Kood Resort (standard) eller Koh Kood Beach Resort(deluxe).

Din ø-hop afslutter på Koh Chang, hvor du har dagene 11-14 til mere afslapning eller hvad med at udforske Øen. Du sejler således på dag 11 tilbage til Koh Chang fra Koh Kood.På Koh Chang bor man på enten Coconut Beach Resort(standard) eller Koh Chang Paradise Resort(deluxe).

dag 14 køres der mod Bangkok Lufthavn, hvorfra der er hjemrejse

Har du spørgsmål til rejsen så kontakt Asien Travel.

Ønsker du at ændre rejseforløbet så kontakt Asien Travel. Er I en større gruppe der rejse sammen så kontakt Asien Travel og få et fordelagtigt tilbud


Se vores film om Koh Chang her:


 


Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang der afholder velkomstmøde samt hoteltræffetider. Vi tilbyder endvidere nedenstående udflugter på Koh Chang:

Ko Chang Safari – TUR MED ANDRE – Fra 335 kr

Følg med os og oplev Klong Plu Ban Chang’s elefantlejr, hvor du skal på Elefant Trekking. Vi tager dig med til det lokale tempel i Klong Prao by og besøger en lokal familie som lever af gummi produktionen i Thailand. Højdepunktet vil være besøget af Klong Plu vandfaldet, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. Til frokost tager vi dig med til Bang Bao, hvor vi undervejs stopper ved et par af øens bedste udsigtspunkter.

 

Ukendte Ko Chang – TUR MED ANDRE – Fra 325 kr

Oplev den ukendte østside af Ko Chang. Vi besøger det helligste åndehus på Ko Chang og det lille vandfald Klong Nonsi. Vi kører videre ned at østkysten og besøger den smukke mangrove skov i Salak Kok, hvor vi skal på en bådtur igennem mangrove skoven. Du kan vælge mellem Thai traditionelle både eller kajak. Efter denne fantastiske tur viser vi dig en lokal skole på Ko Chang og en af øens smukkeste udsigtspunkter. Frokost nyder vi på en rigtig thailandsk fiskerestaurant og til slut går vi en tur igennem mangrove skoven. Bemærk: Fra januar til april er der kun lidt vand i Klong Nonsi vandfald.

 

Dinner Med Ildfluer – PRIVAT TUR – Fra 195 kr

Oplev det smukke Aana Resort inde i den lille Klong Prao flod. Her får vi en velkomstdrink mens vi nyder den fantastiske udsigt over floden og bjergene. Vi nyder en dejlig Thailandsk Dinner med et glas rødvin eller hvidvin. Efter Dinner tager vi i gode både ind i floden for at se de små ildfluer i mangrove træerne.

 

Thai Massage & Thai Dinner – PRIVAT TUR – Fra 210 kr

Oplev det ægte Thailand med 1 times rigtig Thai massage i en flot massage / spa forretning. Thai Massage blev udviklet af buddhistiske munke i Thailand som en helbredende fuktion for 2500 år siden. Efter denne times oplevelse af den thailandske kultur, bringer vi dig til en lille lokal restaurant ved floden Klong Prao. Her kan du nyde en rigtig Thai dinner.

 

Elefant Trekking – TUR MED ANDRE – Fra 100 kr for 1 time og 180 for 2 timer

Tag med til Klong Plu Ban Chang’s eller Ban Kwan Chang’s elefantcamp og oplev dette fantastiske dyr på tætteste hold. Du kan vælge mellem en 1 time trekking i jungle omkring Klong Plu Ban Changs eller Ban Kwan Changs camp eller en 2 timers trekking, hvor du vil lærer mere om elefanten og opleve elefanten tage dens daglige bad i en lille flod.

 

Fisketur (Sea Hunter): TUR MED ANDRE – Fra 300 kr

Prøv en fisketur i havet omkring Ko Chang med charter båden Julia White. De tilbyder god plads og service fra venlig ansatte. Julia White sejler i området omkring Ko Chang og øerne Ko Wai, Ko Rang og Ko Mak. Dags turen: 08.30 – 16.00 / Nat turen: 17.30 – 23.00 Notat: Nat fiskeri er mest efter blæksprutter.

 

Program 1 (Jungle Trekking & Elefant Trekking): TUR MED ANDRE – Fra 280 kr

Går til Klong Son og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og bagefter kan du nyde en dejlig tur på elephant ryg ved Ban Kwan Chang af 40 min.

 

Program 2 (Jungle Trekking til 500 meter): TUR MED ANDRE – Fra 200 kr

Går til Baan Klong Prao og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og slutter ved Klong Prao vandfaldet, hvor du har mulighed for at svømme i det klarer vand.

 

Program 3 (Jungle Trekking til 630 meter):  TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Khao Jom er 630 meter og er bjerget ved White Sand Beach. Trekking turen er cirka 6-7 timer og kan være anstrengt, så den anbefales til øvede. På toppen er der lunch og en fantastisk udsigt. 

 

Program 4 (Jungle Trekking for hele familien): TUR MED ANDRE – Fra 145 kr

Denne tur er lavet specielt til familier og ældre som gerne vil se Ko Chang’s jungle. Turen er en halv dag og tager dig til området ved Baan Klong Prao. Det er faldt terræn, men der er flere flotte udsigtspunkter på turen. 

- Program 1, 2, 3 omkring ca. 5-6 timer og meget hård!

 

Tree Top Adventure Park – TUR MED ANDRE – Fra 220 kr

Tree Top Adventure Park er en fantastisk måde at opleve naturen på i Ko Chang National Park. Fra træ til træ skal du arbejde dig igennem diverse udfordringer som f.esk klatre broer, tarzan sving og flyvende skateboards. Alle får en god introduktion på grunden før udfordringerne startes, så at du lærer at bruge udstyret sikkert. Udstyret er af eropærisk standard.

 

Thai Madlavning – TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Kom og lær det thailandske køkken lidt bedre at kende ved KA-TI Culinary på Klong Prao Beach. Stedet er helt unik, da det er en lille Thai familie som ejer stedet og arrangere kursus'et som max kan have 6-7 deltager per kursus. Kursus’et tager cirka 4-5 timer, hvor du vil lære at tilberede de lækreste thailandske retter og bagefter nyder du dem til frokost. 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 12.195,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 10.695,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 10.695,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 10.195,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 10.995,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 12.895,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 11.695,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 10.695,-

01 Januar til 01 April 2019 - Norwegian - pris fra 10.195,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 11.795,- 

 

Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under "Overnatning".

Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 1950,- per person

Rejsen er med 12 nætter i Thailand

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Privat transport T/R Koh Chang.
 • Transport mellem Øer
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Velkomstmøde
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. Indenrigsfly i Thailand
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Koh Chang Øhopping med Standard-pakken

 

Coconut Beach Resort, Koh Chang

Overnatning dag 2 til 5 og

Overnatning dag 11 til 14

Overnatning i Villa 2 eller Wanishapool

Læs mere om hotellet her

 

Lazy Day Resort, Koh Mak

Overnatning dag 5 til 8

Overnatning i Sunset Bungalow

Læs mere om hotellet her 

Koh Kood Resort, Koh Kood

Overnatning dag 8 til 11

Overnatning i Superior Garden View Bungalow

Læs mere om hotellet her

 


 

 

Vælg Koh Chang Øhopping med Deluxe-pakken

 

Paradise Resort, Koh Chang

Overnatning dag 2 til 5 og

Overnatning dag 11 til 14

Overnatning i Deluxe Garden View

Læs mere om hotellet her

 

Seavana Resort, Koh Mak

Overnatning dag 5 til 8

Overnatning i Deluxe Beachfront

Læs mere om hotellet her 

Koh Kood Beach Resort, Koh Kood

Overnatning dag 8 til 11

Overnatning i Bali Bungalow

Læs mere om hotellet her

 

 Kort over Koh Mak og Koh Kood


 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 10.195,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit.

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Standard eller Deluxe Strandhoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Ø-hopping og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-5:  Koh Chang

Dag 5-8: Koh Mak

Dag 8-11: Koh Kood

Dag 11-14: Koh Chang

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakke

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Koh Chang

(din rejsekonsulent kan tilsende udflugtsprogrammer)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15