Rejse til Burma

 • 5 dages trekking ved Mandalay

  Trekking ved Mandalay 5 dage

  Oplev fantasktiske Burma på denne anderledes rejse i det spændende sydøstasiatiske land. Glæd dig til at se hyggelige små landsbyer, smuk natur i Kalaw samt Inle sø. Denne rejse i Burma byder på mange forskellige oplevelser, lige fra besøg i storslåede pagoder til en rundvisning af de frodige vinmarker ved Red Mountain Estate. 

   

  5 dage - pris fra 5.050,- per person v. 2 personer

 • Opdagelsesrejse i sydlige Burma 6 dage

  Opdagelsesrejse i Sydlige Burma 6 dage

  Denne enestående rejse til Burma bringer dig til nogle af de mest spændende steder i det sydlige Burma. Besøg blandt andet landets tidligere hovedstad Yangon, den interessante by og gamle hovedstad i Mon-kongeriet, Bago, samt Kyaikthiyo, der også bliver kaldt Golden Rock. 

   

  6 dage - pris fra 6.850,- per person v. 2 personer

  

 • Burmas skatte 7 dage

  Burma´s Skatte 7 dage

  Oplev nogle af de mest spændende og smukke steder i Burma på denne rejse med Asien Travel. Glæd dig blandt andet til den tidligere hovedstad, Yangon, den spektakulære pagode, Swedagon, samt fantastisk natur ved den bjergtagende sø, Inle. På denne rejse får du masser af kulturelle indtryk, ligesom du kan nyde Burmas natur på tætteste hold. 

   

  7 dage - pris fra 5.945,- per person v. 2 personer

 • Burmas højdepunkter 8 dage

  Burma´s Højdepunkter på 8 dage

  På denne rejse til Burma får du mulighed for at se de spændende og mest berømte seværdigheder, landet har at byde på. Glæd dig blandt andet til sightseeing i fantastiske Yangon, markedsbesøg og kultur i Mandalay og enestående smuk natur ved Inle sø. 

   

  8 dage - pris fra 6.675,- per person v. 2 personer

  

 • Burma rundrejse 15 dage

  15 dages rundrejse i Burma

  Dette er rejsen for dig, der vil opleve alt det bedste, Burma har at byde på. På 15 dage sørger vi for, at du får de absolut vigtigste seværdigheder at se - lige fra de mindeværdige religiøse symboler i Yangon over hyggelige landsbyer nær Bago til huletemplerne Hpo Win Taung. Denne rejse med Asien Travel viser dig Burmas skønhed.

   

  15 dage - pris fra 13.210,- per person v. 2 personer

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien