Ferie i Malaysia

Ferie i Malaysia

Malaysia er ét af de mest interessante lande i Sydøstasien, og en ferie i Malaysia vil opfylde alle dine drømme om eksotisk landskab, smukke sandstrande og mangfoldig kultur. Malaysia byder på alt fra den pulserende storby Kuala Lumpur i vest til Borneos tropiske regnskove i øst. En ferie i Malaysia kan også byde på nogle af ve...se mere


 • Storbyer og Strandparadis

  Storbyer og Strandparadis - 13 dage

  På denne ferie vil I opleve de fantastiske storbyer Singapore og Kuala Lumpur samt den skønne ø Tioman. På rejsen vil I også opleve byen Malacca, der gemmer på en masse spændende historie. Denne ferie har alt fra storby, strand samt historisk indblik.

   

  13 dage - pris fra 14.210,- per person v. 2 personer 

 • Malaysia

  Øhop i Malacca Strædet - 15 dage

  Oplev de største seværdigheder i Bangkok og lad dig fortrylle af UNESCO bydelen i Georgetown på Penang i Malaysia. Vi tilbyder et øhop i Malaysia, som også bringer dig til underskønne Langkawi med lækre strande og fortrinlig seafood. Rejsen inkluderer ligeledes øen Koh Lipe i Syd-Thailand på grænsen til Malaysia. 

   
  15 dage - pris fra 14.395,- per person v. 2 personer

 • Natur, Kultur og Langkawi

  Natur, Kultur og Langkawi - 15 dage

  Oplev alt fra Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur til de skønne strande på Langkawi. Undervejs vil I opleve de fantastiske plantager i Cameron Highlands. Rejsen er til jer, der ønsker at få et indblik i den malaysiske kultur, samt en afslappende badeferie.

   

  15 dage - pris fra 15.465,- per person v. 2 personer 

 • Familie

  Malaysisk Familieeventyr - 15 dage

  Denne rejse byder på oplevelser og eventyr for hele familien. I vil opleve alt fra Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur til Legoland i Johor Bahru samt de skønne strande på Langkawi. Undervejs vil I også besøge de fantastiske plantager i Cameron Highlands. Der vil på denne rejse være oplevelser og aktiviteter for hele familien.

   

  15 dage - pris fra 51.480,- for familien (2 voksne/2 børn)

 • Familieeventyr i Regnskoven

  Familieeventyr i Regnskoven - 13 dage

  Tag familien med på eventyr i Borneos tropiske regnskov, og oplev dyreliv, Iban-folket, naturens vidundere, skønne strande og storbyen Singapore. Denne 13-dages rejse til Borneo og Singapore er for de eventyrlystne, og hele familien vil med garanti være underholdt af de mange aktiviteter og oplevelser, som Borneo byder på.

   

  13 dage - pris fra 58.520,- for familien (2 voksne/2 børn)

 • Borneos Kultur og Natur - 13 dage

  Borneos Kultur og Natur - 13 dage

  Oplev kontrasterne imellem det traditionelle og ultramoderne, når du besøger Borneo og Singapore. På denne 13-dages rejse til Borneos Sarawak-provins vil du få store naturoplevelser og meningfyldte møder med det traditionelle Iban-folk. Efter strandophold langs Borneos smukke kyster sættes tempoet op med ophold i storbyen Singapore.

   

  13 dage - pris fra 16.505,- per person v. 2 personer    

 • Borneos Vidundere

  Borneos Vidundere - 14 dage

  Oplev det betagende Borneo og kom helt tæt på naturen og dyrene i regnskoven. Denne 14 dages rundrejse i Sabah-provinsen giver dig mulighed for at forlade den moderne civilisation og istedet udforske regnskovens dyrelyde, dufte og varme, samt de tropiske paradisøer langs Borneos kyst.

   

  14 dage - pris fra 21.305,- per person v. 2 personer

 • næsehornsfugl

  Det Ultimative Borneo - 16 dage

  Hvis du ønsker at få den fulde Borneo oplevelse, vil denne 16-dages rundrejse tage dig fra Kuala Lumpur over Kuching i den nordvestlige Sarawak-provins til Sabah-provinsens naturvidundere i nordvest. Turen inkluderer også besøg i det spændende Brunei Sultanat, samt afslapning langt Borneos eksotiske kyster. 

   

  16 dage - pris fra 16.425,- per person v. 2 personer

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien