Rejser til Bali

Rejser til bali

Asien Travel tilbyder spændende rejser til Bali. Vi har et af Danmarks største udvalg af rejser til Bali og øvrige Indonesien. Vi har selv rejst meget på Bali og de hoteller/resorts der fremgår af vores hjemmeside har vi selv set og kan dermed stå inde for kvaliteten. På vores rejser til Bali tilbyder vi et stort udvalg af tilva...se mere


 • Øhop på Bali

  Øhop på Bali

  Fantastik Øhop på Bali. Udgangspunktet er Sanur stranden på Bali i en kombination med øerne Gili Trawangan og Lombok. Vi skræddersyer rejsen efter dine drømme. Denne Øhop på Bali er synonym med sanselighed og dejlige eksotiske oplevelser. Oplev nogle af Asiens smukkeste strande og mød en unik kultur. 

  F.eks 17 dage/14 nætter - pris fra 12.995,-

 • Det Sydligste Bali - Nusa Dua

  Det Sydligste Bali - Nusa Dua

  Nusa Dua er smukt beliggende i den sydligste del af Bali. Beliggende tæt på Denpassar Lufthavn tilbyder området alt fra luksusresorts til spændende mellemklasse familievenlige hoteller. Strandene er rigtige gode og det er let at kombinere ferien med spændende kulturelle højdepunkter. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.695,-

 • Det Østlige Bali - Sanur

  Det Østlige Bali - Sanur

  Velkommen til Sanur på Bali. Smukt beliggende på Østsiden af Bali tilbyder Sanur dejlige strande og en afslappet atmosfære. Et meget familievenligt område, som ikke er ligeså hektisk som Kuta i Syd. Sanur egner sig også til par der kommer for at slappe af og evt. kombinere ferien med spændende udflugter på Bali eller øvrige Indonesien. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

 • Øhop til Gili Trawangan og Lombok

  Øhop til Gili Trawangan og Lombok

  Et eventyligt øhop til Lombok og Gili Trawangan smukt beliggende i Det Indiske Ocean. Glæd dig til dage med afslapning, restauranter i strandkanten og unikke aktivitetsmuligheder. Lyst til trekking på vulkaner? Eller lyst til sublim snorkling? Mulighederne er mange og du finder dem på disse smukke øer

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.195,-

 • Rundrejse og Badeferie - Bali

  Rundrejse og Badeferie - Bali

  Tag på rundrejse på Bali og oplev det bedste af hvad denne smukke ø kan tilbyde. Rundrejsen er 6 dage og viser dig højdepunkterne på Bali. Glæd dig til Ubud og Batur Vulkanen, templer, trekkingture og meget mere. Der er afsluttende badeferie i dejlige Sanur.

  17 dage/14 nætter - pris fra 14.995,-

 • Strandene ved Kuta - Bali

  Strandene ved Kuta, Legian og Seminyak

  De populære områder ved Kuta, Legian og Seminyak er for mange fortrukne rejsemål, når rejsen går til Bali. Kilometervis af strande og et massivt udbud af restauranter, barer, shopping og meget mere. Kombiner evt. med nogle af vores udflugter eller tilvalgspakker.

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

 • Balis Kultur, Koralrev og Kyst

  Balis Kultur, Koralrev og Kyst

  Denne rejse tilbyder dig det bedste af Bali. Du vil opleve øens kulturelle centrum og nyde det smukke bjergrige landskab i Ubud før turen går til Pemunteran på nordkysten, hvor enestående undervandsoplevelser og noget af verdens bedste koralrev venter dig. Du afslutter rejsen med afslapning langs strandene i Sanur.

  17 dage/14 nætter - pris fra 

 • Balis Kultur, Koralrev og Kyst

  Det Balinesiske Dykkerparadis

  Denne dykkerrejse tager dig til Pemunteran på Bali, der ligger tæt på øen Menjangan, og dermed noget af det fineste koralrev i verden. Her vil du få dykkeroplevelser for livet, og vi skræddersyer og arrangerer dit dykkerophold efter dine ønsker. Du vil også opleve de lækre strande i Sanur, der tilbyder afslapning og spændende udflugtsmuligheder.

  17 dage/14 nætter - pris fra 

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien