Rejser til Indonesien

Asien Travel tilbyder rejser til Indonesien

Rejser til Indonesien. Asien Travel har et stort udbud af rejser til Indonesien.

Ønsker du rejser til Indonesien kan Asien Travel hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder både rejser til Bali, Java, Sumatra, Sulawesi og Komodo. Vi skrædder rejser til Indonesien efter dit behov. Vi har rejst mange år i den...se mere


 • Det Bedste af Bali - 3 dage/ 2 nætter

  Det Bedste af Bali

  Oplev Det Bedste af Bali på denne skønne 3 dages rejse rundt på Gudernes Ø. Glæd dig til kunsterbyen Ubud samt vulkanen Batur beliggende i smukke omgivelser. Vi rejser gennem de smukke områder med risterrasser og besøger buddhistiske templer og historiske højdepunkter. Glæd dig til din ferie på Bali.

   

  3 dage/2 nætter - tilvalgspakke/individuel rejse - pris fra 2.325,-

  

 • Naturlige Bali - 3 dage / 2 nætter

  Naturlige Bali

  Oplev Naturlige Bali med denne herlige 3-dages rejse rundt til nogle af højdepunkterne på den smukke ø. På denne tur venter der dig en masse unikke oplevelser, blandt andet besøg ved Balis største tempel, Besakih, landsbyen Tihingan, hvor de laver Gamelan-instrumenter samt havtemplet Tanah Lot. Glæd dig til din ferie på Bali.

   

  3 dage/2 nætter - individuel rejse - pris fra 2.250,-

  

 • Vidunderlige Ubud - 3 dage / 2 nætter

  Vidunderlige Ubud på Bali

  Oplev den skønne kunstnerby Ubud på denne 3-dages rejse på Bali. Denne tur byder på både selvforkælelse med SPA-behandling samt en opfriskende trekkingtur. Glæd dig desuden til at opleve vulkanen Batur, Ubuds traditionelle morgenmarked samt fugleparadiset Petulu. Vidunderlige Ubud sørger for, at din ferie på Bali bliver uforglemmelig.

  3 dage/2 nætter - individuel rejse - pris fra 2.435,-

  

 • Trekking og Natur på Bali 4 dage / 3 nætter

  Trekking og Natur på Bali

  Nyd en anderledes aktiv ferie på smukke Bali. Gennem 4 dage har du her muligheden for at komme tæt på den skønne natur med river rafting på Ayung-floden, en dejlig mountainbike-tur fra Kintamani til Pejeng samt trekking til toppen af ​​templet Pura Luhur Lempuyang. Glæd dig til en spændende ferie på Bali. 

   

  4 dage/3 nætter - individuel rejse - pris fra 3.495,-

  

 • Balis Vulkaner og Regnskove

  Balis Vulkaner og Regnskove

  Oplev Balis fantastiske vulkaner og regnskove på denne herlige 4-dages rejse rundt på øen. Glæd dig til at stifte bekendtskab med forskellige lokale landsbyer, smukke templer, kunstbyen Ubud samt naturligvis en enestående klatretur op til toppen af vulkanen Batur.  

   

  4 dage/3 nætter - tilvalgspakke - pris fra 4.075,-

  

 • Rundt om Bali - 5 dage / 4 nætter

  Rundt om Bali

  Oplev alt det bedste Bali har at byde på med denne komplette 5-dages rejse rundt på øen. Glæd dig blandt andet til kunstnerbyen Ubud med det traditionelle marked, Goa Gajah elefantgrotten med et enestående tempel samt snorkling ved Menjangan. Med denne tilvalgspakke bliver din ferie på Bali med garanti ekstra spændende.

   

  5 dage/4 nætter - individuel rejse - pris fra 3.895,-

 • Bali Rundt med Jeep - 3 dage / 2 nætter

  Bali Rundt med Jeep

  Oplev Balis højdepunkter fra en VW jeep med denne sjove 3-dages tur. Her er du sikret, at din ferie på Bali kommer til at indeholde alle de vigtigste og mest spændende sightseeing steder. Glæd dig blandt andet til de smukke risterrasser, det enestående havtempel Tanah Lot, kratersøen Beratan samt en bådtur, hvor du kan se delfiner.

   

  3 dage/2 nætter - individuel rejse - pris fra 3.295,-

  

 • Kultur i Yogyakarta

  Kultur i Yogyakarta(Java)

  Oplev enestående kultur i Yogyakarta, som er Javas kulturelle centrum. Kom på en spændende byrundtur, så du er sikker på at få alle oplevelser med. Vi besøger desuden det hinduistiske tempel Prambanan og højdepunktet for turen - templet Borobudur, som er den største buddhistiske helligdom i verden. Glæd dig til din rejse til Java.

   

  2 dage/1 nat - individuel rejse- pris fra 1.500,-

  

 • Centraljavas Højdepunkter

  Central-Java Højdepunkter

  Her får du det bedste af Centraljava med fantastiske oplevelser i kulturbyen Yogyakarta. Storslåede buddhistiske samt hinduistiske templer, traditionel dans, Dieng Plateau med et af de mest aktive vulkanområder i Indonesien samt de smukke ruiner af vandslottet Taman Sari venter dig på denne 4-dages tur. Glæd dig til din rejse til Java.

   

  4 dage/3 nætter - tilvalgspakke - pris fra 3.300,-

  

 • Java Kulturarv og Natur

  Java Kulturarv og Natur

  Denne herlige tillægspakke indeholder helt fantastiske oplevelser under din rejse til Java. Kom tæt på vidunderlige vulkaner, smukke plantager samt eksotisk regnskov. Samtidig bliver du ikke snydt for de flotteste og vigtigste templer på Java, byrundtur i Yogyakarta samt ruinerne ved Taman Sari.

   

  7 dage/6 nætter - individuel rejse - pris fra 7.500,-

  

 • Det Bedste af Java - 8 dage / 7 nætter

  Det Bedste af Java

  Med denne tillægspakke kommer du til at opleve det bedste, Java har at byde på. Under din rejse til Java kan du både nyde den storslåede natur i form af vulkaner, regnskov samt varme kilder, men også den charmerende by Yogyakarta og smukke templer. Glæd dig til en fantastisk 8-dages rejse på smukke Java med Asien Travel.

   

  8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 9.495,-

  

 • Fortryllende Vestbali og Østjava - 4 dage / 3 nætter

  Fortryllende Vestbali og Østjava

  Oplev det bedste af begge smukke øer på denne skønne 4-dages rejse. Kombiner din rejse til Java med en lækker ferie på Bali og se de karakteristiske risterrasser, mens du kører fra det ene magiske tempel til det næste. 

  Glæd dig til din rejse til Java, hvor du oplever alt fra Ijen Plateau til snorkling ved Menjangan ø.

   

  4 dage/3 nætter - individuel rejse - pris fra 5.250,-

  

 • Torajaland Rundtur(Sulawesi) - 4 dage / 3 nætter

  Torajaland Rundtur(Sulawesi)

  Kom på en uforglemmelig rundtur i Torajaland under din rejse til Sulawesi. Glæd dig til en fantastisk 4-dages ferie på denne smukke ø, der blandt andet byder på besøg hos Bugis-folket, landsbyen Ke'te Ke'Su samt stengravene ved Lemo og Londa. Oplev det mystiske og traditionsrige Sulawesi med Asien Travel.

   

  4 dage/3 nætter - individuel rejse - pris fra 3.500,-

  

 • Spændende Syd-Sulawesi - 8 dage / 7 nætter

  Spændende Syd-Sulawesi

  Oplev den sydlige del af øen på denne 8-dages rejse til fantastiske Sulawesi. Her får du mange oplevelser - lige fra de traditionsrige omend mystiske begravelsesritualer i Kambira til Kajang-landsbyen med Konjo-stammefolket. 

  Glæd dig også til flere små vandreture samt masser af smuk natur under din rejse til Sulawesi.

   

  8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 8.550,-

 • Eventyrlige Toba og Bohorok(Sumatra) - 5 dage / 4 nætter

  Eventyrlige Toba og Bohorok(Sumatra)

  Kom på en fantastisk 5-dages rejse til Sumatra med denne tilvalgspakke. Oplev blandt andet orangutanger, som vi møder i Bohorok. Nyd også den smukke regnskov og massevis af gummi- og oliepalmeplantager, som vi kommer forbi på vej til den smukke Toba sø. Glæd dig til din rejse til Sumatra med Asien Travel. 

   

  5 dage/4 nætter - individuel rejse - pris fra 4.495,-

 • Natur og trekking på Sumatra - 5 dage / 4 nætter

  Natur og trekking på Sumatra

  Spektakulære naturoplevelser venter de eventyrlystne på denne rejse til Sumatra. Bliv ét med naturen og spot aber og fugle under trekkingture i den frodige regnskov, mød  orangutanger i Bohorok og rid på elefanter i Tangkahan. 

  Glæd dig til enestående oplevelser under din rejse til Sumatra. 

   

  5 dage/4 nætter - individuel rejse - pris fra 6.000,-

 • Skønne Sumatra - 8 dage / 7 nætter

  Skønne Sumatra i 8 dage

  Oplev det bedste og smukkeste Sumatra har at byde på med denne tilvalgspakke. Din rejse til Sumatra bringer dig blandt andet forbi det gamle kongepalads Simalungun, Toba-søen samt den dejlige lille ø, Tao. Se også orangutanger, regnskov og Minangkabau. Glæd dig til din rejse til Sumatra med Asien Travel. 

   

  8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 7.715,-

 • Drager, dyreliv og koraller(Komodo) - 3 dage / 2 nætter

  Drager, dyreliv og koraller(Komodo)

  Glæd dig til at opleve Indonesien på denne rejse til Komodo og Flores, der også bringer dig til den smukke ø, Rinca. Her vil du komme til at trekke i den skønne natur, hvor du kan opleve det mest fantastiske dyreliv. På denne tre dages rejse til Komodo og Flores kommer du også til at se Komodo Nature Park Museum samt grotten Batu Cermin.

  3 dage/2 nætter - tilvalgspakke - pris fra 3.895,-

 • Højdepunkter på Komodo, Flores og Rinca - 8 dage / 7 nætter

  Højdepunkter på Komodo, Flores og Rinca

  Oplev de absolutte højdepunkter under din rejse til Komodo, Flores og Rinca med Asien Travel. Denne tur byder både på trekking, hvor du kan lede efter de berømte drager, snorkling i det klare vand ved Pantai Merah, et besøg ved grotten Batu Cermin samt indblik i, hvordan livet leves i de små landsbyer.

  8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 7.095,-

 • Fascinerende Komodo - 4 dage / 3 nætter

  Fascinerende Komodo i 4 dage

  Kom tæt på dyrelivet samt den smukke natur under denne rejse til Komodo. Se den spændende dyreart, Komodo-dragen, samt vandbøfler, vilde heste, aber og en bred variation af fugle. Glæd dig til at trekke i Komodo National park, hvor du vil få masser af enestående oplevelser på din rejse til Komodo.

  4 dage/3 nætter - tilvalgspakke - pris fra 4.595,-

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien