Rejser til Laos

Rejser til Laos med Asien Travel er en rejse bygget på mange års erfaring med Laos. Vi har rejst i Laos i mere end 12 år og landet bliver ved med at begjestre os. Laos tilbyder uendelig meget for den rejsende der ønsker at komme tæt på et spændende og relativ ukendt land i Sydøstasien.

Rejser til Laos kan gennemføres hele året og priserne er o...se mere


 • Central- og Sydlaos 13 dage

  Central- og Sydlaos 13 dage

  Oplev Sydøstasiens glemte hjerte på denne rundrejse i Central- og Sydlaos. Glæd dig til hovedstaden Vientiane og rejsen ned gennem Syd-Laos til Pakse og Sydøstasiens største vandfald Khone Phabeng. Oplev også templeruinerne ved Wat Phou og etniske grupper på Bolaven Højsletten

   

  13 dage - pris fra 11.660,- per person v. 2 personer

 • Klassisk Laos 7 dage

  Klassisk Laos 7 dage

  Denne rejse i Laos bringer dig til de spændende byer Vientiane og Luang Prabang. Glæd dig til enestående seværdigheder, fransk kolonitidstemning og få en forståelse af laotisk kultur. En rejse til landets hovestad og den tidligere kongeby.

   

  7 dage - pris fra 4.295,- per person v. 2 personer

  

 • Oplevelser i Luang Prabang 5 dage

  Oplevelser i Luang Prabang 5 dage

  Luang Prabang er en af Sydøstasiens bedst bevarede byer. Smukt beliggende ved Mekongfloden og med talrige seværdigheder er Luang Prabang en gemt perle. Glæd dig til at opleve Luang Prabang og kom tæt på kulinariske oplevelser og meget mere i den tidligere Kongeby

   

  5 dage - pris fra 3.795,- per person v. 2 personer

  

 • Vandring blandt Akha Folket 2 dage

  Vandring blandt Akha Folket 2 dage

  En rejse blandt Akha Folket i Nord-Laos tæt på Luang Namtha ved grænsen til Kina. Få enestående naturoplevelser og kom tæt på Akha minoritetsgruppen med deres særegne kulturelle og sociale skikke. En trekkingtur til en af de smukkeste egne i Laos.

  2 dage - pris fra 895,- per person v. 2 personer

  

 • Cykeltur Laos 2 dage

  Cykeltur Laos 2 dage

  Kom helt tæt på Laos med denne to-dages cykeltur. På denne tur vil du opleve den fantastiske natur i Laos på allernærmeste hold, mens du cykler gennem den. Glem alt om fyldte turistbusser - denne tur er en enestående mulighed for at være i et med naturen og samtidig opleve det ægte Laos, når vi besøger landsbyerne Ban Chok og Muang Kham.

   

  2 dage - pris 415,- per person v. 2 personer

 • Rundtur Laos 10 dage

  Rundrejse Laos 10 dage

  Oplev de største attraktioner på denne veltilrettelagte rejse i Laos. Rundturen byder blandt andet på sightseeing i smukke Luang Prabang, 4000 Islands, Plain of Jars og hovedstaden Vientiane. Hvis du vil nyde alt det bedste, Laos har at tilbyde, så er dette det perfekte valg for dig.

  10 dage - pris fra 9.650,- per person v. 2 personer

 • Eventyr langs Mekong-floden 10 dage

  Eventyr langs Mekong-floden 10 dage

  Denne rejse til Laos byder på enestående oplevelser i det smukke land. Fra Laos' nerve, Mekong-floden, kommer du til at opleve uforglemmelige attraktioner: Fantastiske Luang Prabang, hovedstaden Vientiane samt de 4000 øer udgør højdepunkterne sammen med den evigt skønne solnedgang set fra båden.

  10 dage - pris fra 13.170,- per person v. 2 personer

 • Kulturarv Laos 8 dage

  Kulturarv Laos 8 dage

  Denne rejse i Laos bringer dig blandt andet til Luang Prabang, Xiengkhuang og Sam Neua. På turen bliver der rig mulighed for at bade i smukke vandfald og opleve Laos' særegne kultur. En tur på det lokale wet market, besøg hos forskellige etniske stammer samt Plain of Jars er blot nogle af de spændende oplevelser, der venter dig på denne tur.

  8 dage - pris fra 7.100,- per person v. 2 personer

  

 • Trekking Laos 5 dage

  Trekking i Laos 5 dage

  Denne rejse i Laos byder på uforgelmmelige oplevelser, hvor vi vandrer til mange forskellige etniske stammers landsbyer. Få indblik i hvordan disse mennesker lever i Laos og oplev deres kultur på nærmeste hold. Dette er en unik chance for at se det uspolerede Laos.

  5 dage - pris fra 2.955,- per person v. 2 personer

  

 • Nordlige Laos 9 dage

  Nordlige Laos 9 dage

  Denne rejse i Laos starter i den smukke by luang Prabang. Herfra starter eventyret, der blandt andet bringer dig til mange spændende stammelandsbyer. Oplev den vidunderlige natur, mens vi trekker gennem det nordlige Laos, og få en forståelse for den unikke laotiske kultur.

   

  9 dage - pris fra 4.950,- per person v. 2 personer

  

 • Udforsk Vientiane og Luang Prabang 6 dage

  Udforsk Vientiane og Luang Prabang 6 dage

  Denne enestående rejse til Laos giver dig mulighed for at opleve landets to mest spændende byer: hovedstaden Vientiane og den tidligere kongeby Luang Prabang. Turen byder på masser af oplevelser, blandt andet de fantastiske Jar Sites samt Buddha Park med massevis af buddhafigurer.

   

  6 dage - pris fra 6.600,- per person v. 2 personer

  

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien