Rejse til Vietnam

Rejse til Vietnam med Asien Travel

En rejse til Vietnam er en rejse til ét af de mest interessante lande i Sydøstasien. Vietnam har en kultur og en historie, der er et pænt mix af kinesisk og indisk indflydelse. En rejse til Vietnam byder på noget for enhver smag, og landet har uendelig meget at tilbyde. Vælg en rejse til Vietnam med Asien Trav...se mere


 • Phu Quoc - Det Vietnamesiske Strandparadis

  Phu Quoc - Det Vietnamesiske Strandparadis

  Phu Quoc er Vietnams uspolerede strandparadis beliggende i Siambugten. Øen byder på smukke og rolige sandstrande, hoteller i særklasse, lokal kultur og perfekt tropestemning. Tag på afslappende badeferie på Phu Quoc med Asien Travel og oplev dette ø-paradis før alle andre. 

  15 dage/12 nætter - pris fra 11.480,-

 • Det Nordlige Vietnam - 10 dage

  Det Autentiske Nord - 10 dage

  Få indblik i lokale traditioner og kultur, når du på din rejse i Nord-Vietnam kommer tæt på de etniske minoritetsgrupper, der bor i dette naturskønne område. På denne 10-dages rundrejse vil du opleve det autentiske Vietnam i det nordlige bjergland, Hanois elegante byliv og Halong Bugtens vidundere. 

   

  10 dage - pris fra 14.495,- per person v. 2 personer 

 • Det Essentielle Vietnam 11 dage

  Det Essentielle Vietnam - 11 dage

  Oplev Vietnams vigtigste højdepunkter på 11 dage. Rejsen bringer dig fra de trendsættende finansdistrikter i Ho Chi Minh City i syd til hovedstaden Hanoi i nord. Undervejs vil du kunne opleve alt fra arkitektoniske perler til fascinerende natur, samt få et indblik i den vietnamesiske kultur og historie.   


  11 dage - pris fra 17.195,- per person v. 2 personer

 • På familietur i Nord-Vietnam

  Nordligt Familieeventyr - 12 dage

  Tag familien med på eventyr og oplev de største seværdigheder og aktiviteter i Nord- og Central-Vietnam. Denne 12-dages rundrejse tilbyder de perfekte rammer for fantastiske oplevelser for store og små, og jeres familie vil med garanti vende retur til hverdagen med kufferten fuld af uforglemmelige minder.

   

  12 dage - pris fra 75.295,- for familien (2 voksne/2 børn)

 • Sydligt Familieeventyr - 12 dage

  Sydligt Familieeventyr - 12 dage

  Hvis jeres familie har lyst på nye eventyr, kulturmøder, naturoplevelser, lokal charme og uforglemmelige minder er denne 12-dages rundrejse i Syd- og Central-Vietnam lige noget for jer. Der vil være oplevelser og aktiviteter for hele familien, når I vil blive underholdt og betaget af vidunderlige Vietnam. 

   

  12 dage - pris fra 67.800,- for familien (2 voksne/2 børn)

 • Oplev Vietnam - 13 dage

  Oplev Vietnam - 13 dage

  Oplev det centrale Vietnam på denne 13-dages rundrejse, der vil tage dig fra Hue og Hoi An over det majestætiske centrale højland. Her vil du få en unik mulighed for at møde de lokale etniske minoritetsgrupper og ride på elefantryg i naturskønne omgivelser. Vi besøger Da Lat før turen går til den summende Ho Chi Minh City og Mekong Deltaet.

   

  13 dage - pris fra 17.895,- per person v. 2 personer

 • Kultur og Sydlige Strande - 15 dage

  Kultur og Sydlige Strande - 15 dage

  Denne 15-dages rejse til Syd-Vietnam er perfekt for dig, der drømmer om sydlige vietnamesiske højdepunkter og afslapning i solen. Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunnellerne og Mekong Deltaet før du tager til Phu Quoc Øen på en solferie udover det sædvanlige. Kombinationen af kultur og strand vil med garanti leve op til alle forventningerne. 

   

  15 dage - pris fra 12.890,- per person v. 2 personer

 • Vietnam - Ad Landevejen fra Nord til Syd

  Ad Landevejen fra Nord til Syd - 15 dage

  Oplev Vietnam på 15 dage. En rejse der bringer dig fra bjergene ved Sapa i Nord, til metropolen Ho Chi Minh i Syd. På turen vil du kunne opleve Vietnams pulserende hovedstaden Hanoi og det naturskønne Ha Long Bay. Du vil på din tur opleve Kongebyen Hue og UNESCO-byen Hoi An i det Centrale Vietnam.


  15 dage - pris fra 22.695,- per person v. 2 personer

  

 • De Indokinesiske Juveler - 15 dage

  De Indokinesiske Juveler - 15 dage

  Åbn dørene til det indokinesiske skattekammer og oplev Vietnam, Laos og Cambodia på denne 15-dages rundrejse, der vil vise dig de største seværdigheder i regionen. Du rejser til vands, til lands og i luften rundt i de tre nabolande, som nok deler grænser, men hver fastholder deres egen unikke kultur, historie, køkken og lokalbefolkning. 

   

  15 dage - pris fra 27.195,- per person v. 2 personer

 • Kongebyen Hue og afslapning i Hoi An

  Kongebyen Hue og afslapning i Hoi An

  Glæd dig til højdepunkter i Centralvietnam. Du skal opleve den tidligere Kongeby Hue og Det Kejserlige Citadel samt sejle på Perfume River. I Hoi An byder vi på cykelturer i landelige omgivelser og bådture. Du har afsluttende badeferie ved Hoi An´s lækre strande.

   

  14 dage - pris fra 12.295,- per person v. 2 personer 

 • Din Vietnam Rejse - Familier og par

  Din Vietnam Rejse - Familier og par

  Oplev Vietnam. En flexible rejse hvor vi skræddersyer indholdet til dine ønsker og behov. Vi har valgt gode familiehoteller, som også kan bruges hvis man rejser som par/enlig. Få god rådgivning om Vietnam. Vi har rejst i Vietnam siden 1999

   

  17 dage/14 nætter - pris fra 46.900,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien