Det Essentielle Vietnam - 11 dage

Oplev Vietnams vigtigste højdepunkter på 11 dage. Rejsen bringer dig fra de trendsættende finansdistrikter i Ho Chi Minh City i syd til hovedstaden Hanoi i nord. Undervejs vil du kunne opleve alt fra arkitektoniske perler til fascinerende natur, samt få et indblik i den vietnamesiske kultur og historie.   


11 dage - pris fra 17.195,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Denne 11-dages tur bringer dig fra de trendsættende finansdistrikter i Ho Chi Minh City i syd til hovedstaden Hanoi i nord, samt de største seværdigheder derimellem. Du vil på turen kunne opleve, hvordan livet leves i landsbyerne langs Mekong floden, før rejsen går videre til Da Nang, Hue og den charmerende by Hoi An i det centrale Vietnam. På vejen op mod Hanoi skal du først opleve det storslåede Ninh Binh område, som med dets floder skaber et spektakulært landskab, der samtidig gemmer på fantastiske historier. Herefter går turen til Ha Long Bay, hvor du vil kunne se de spektakulære klippeformationer, der springer dramatisk ud af vandet. Turen afsluttes med et besøg i Vietnams smukke hovedstad Hanoi. 

 

  

 

Højdepunkter

 • Storbyen Ho Chi Minh City
 • Saigon postkontor
 • Mekong Deltaet
 • Det flydende marked Cai Be
 • Kongebyen Hue og Citedellet
 • Thien Mu Pagodaen
 • Mindestedet Minh Mang
 • Lang Co Beach
 • UNESCO Hoi An
 • Den Japanske Bro
 • Det smukke Ninh Binh område
 • Hovedstaden Hanoi
 • Tam Coc og Bich Dong Grotterne
 • Thai Vy Templet
 • Den tidligere hovedstad Hoa Lu
 • Vanddukketeater
 • UNESCO Ha Long Bay
 • One-Pillar Pagoda
 • Hoan Kiem Søen
 • Hanois Gamle Kvarter
 

  

 

Kort over Vietnam  


         

 

 

 

 

  

 

    

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram   

 

  

Dag 1: Ankomst til Ho Chi Minh City

Ved din ankomst vil du blive hentet i Tan Son Nhat lufthavn og derfra blive kørt til dit hotel (tidlig check-in afhænger af hotellet). Ho Chi Minh City er en pulserende og dynamisk by i Syd-Vietnam. Det er ikke blot den største by, men byen er også anset som den mest trendsættende by i Vietnam.

Efter frokost vil du kunne opleve en rundtur i byen, hvor du kan se nogle af de mest storslåede seværdigheder, samt noget af det mest anderkendte arkitektur i Vietnam. Turen starter med et besøg på den pulserende Dong Khoi street (tidligere kaldet Rue Catinat), hvorefter turen går til Notre Dame katedralen. Dette er et af Vietnams mest berømte seværdigheder, der med sin højde kan ses på lang afstand. Samtidig kan du se det berømte Saigon postkontor, som er det største operative postkontor i Vietnam. Det, der gør dette postkontor specielt, og et besøg værd, er dets arkitekt Gustave Eiffel, der også står bag Eiffeltårnet i Paris og Frihedsgudingen i New York.

Herefter får du mulighed for at shoppe ved Cho Lon Markedet i China Town, hvor der samtidig vil blive serveret frokost på en af de lokale restauranter. Resten af aftenen har du mulighed for på egen hånd at gå på opdagelse i byen eller slappe af på hotellet. 

Inkl.: Frokost og Aftensmad

 

Dag 2: Ho Chi Minh City – Vinh Long– Ho Chi Minh City

Vi forlader Ho Chi Minh med en smuk køretur langs Mekong floden, som er hjemsted for noget af det mest frugtbare land i Vietnam. Du vil på turen kunne nyde en sejltur til en lille ø, der huser masser af frugtplantager, samt opleve det smukke flydende marked Cai Be, der er et af de mest kendte steder i Mekong Deltaet. Cai Be er en spændende oplevelse med over hundrede små både, samt boder på land, der tilbyder et bredt udvalg af produkter. Turen fortsætter igennem en labyrint af små kanal, som løber på kryds og tværs rundt om øen An Bihn.  

Frokosten vil blive serveret ved Mr. Muoi Huongs restaurant. Undervejs vil vi kunne nyde nogle af områdets friske tropiske frugter, mens vi fortsætter turen igennem de mange kanaler til Vinh Long (2km). På turen tilbage til Ho Chi Minh vil vi besøge et bonsaigartneri samt nyde en udsøgt middag. Du vil tilbringe natten i Ho Chi Minh City.  

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 3: Ho Chi Minh City – Hue

Efter morgenmaden vil der være en halvdags udflugt rundt i byen, hvor der bl.a. vil være et besøg i templet Thien Hau. Thien Hau er et kinesisk tempel fra 1600-tallet i Cholon distriktet. Det siges, at Thien Hu og dets havgudinde beskytter områdets fiskere. Derefter går turen forbi museet for krigshistorie (War Remnants Museum). Her vil du blive introduceret for en mere dyster del af den vietnamesiske kultur, samt høre historier og beretninger fra Vietnamkrigen. Frokosten vil efterfølgende blive serveret på restauranten Chateau 1.

Om eftermiddagen går turen til Tan Son Nhat lufthavnen, hvorfra vi flyver til Hue City i det centrale Vietnam. Hue var tidligere den politiske, økonomiske samt kulturelle hovedstad i Vietnam under Nguyen Dynastiet (1802-1945), og var hjemby for de tidligere kejsere. Vores tur i Hue starter i den smukke imperiske Citadel, som har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1993. Citadellet inkluderer byen, den imperiske, samt den forbudte by. Nyd de forskellige paladser, udsmykkede haller, biblioteker, residenser, gymnasier samt Flag Tower og Noon Gate. Herefter fortsætter turen til det traditionelle Dong Ba marked, der har eksisteret på den samme måde i flere århundrede. Sælgerne vil præsentere dig for en masse forskellige varer, som du kan lade dig friste af. Middagen vil blive serveret på restauranten Y Thao Garden. Resten af aftenen tilbringes i Hue.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 4: Hue

Vi vil tilbringe dagen med at udforske den historiske del af Hue, samt finde byens skønheder og vidundere. Vi starter med en bådtur ned af den romantiske Parfume flod til Thien Mu Pagodaen, som er en af de smukkeste pagodaer i Hue. Derefter fortsætter vi til mindestedet for Minh Mang, som var Vietnams kejsere i perioden 1820-1841. Her kan du samtidig nyde en vegetarisk frokost, samt få dig en snak med de lokale nonner, hvilket vil give dig et indblik i buddhismen og en indsigt i deres dagligdag og deres kalligrafiske kunst.

Vi vil starte vores aften med en tur til udkanten af Hue for at udforske Tu Duc Tomb. På vores vej tilbage vil du kunne opleve en traditionel landsby, som er kendt for sine ikoniske hatte og røgelse. Herefter vil du kunne nyde din aftensmad i rolige omgivelser og lytte til traditionel vietnamesisk folkemusik ombord på en af de farverige dragebåde, mens vi sejler ned af den smukke Parfume flod. Du vil tilbringe natten i Hue. 

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 
 

Dag 5: Hue – Da Nang – Hoi An

Vi forlader det historiske Hue til fordel for de mere moderne omgivelser i Da Nang og herefter videre til det eksotiske Hoi An. Undervejs på turen vil du have mulighed for at stoppe og tage billeder af Lang Co Beach, Hai Van passet samt besøge Cham museum, der ligger i byen Danang. Cham museum indeholder én af de mest omfattende samlinger af Cham kunstskulpturer i verdenen. Skulpturerne stammer fra det syvende til femtende århundrede. Herefter går turen til Hoi An, som også er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Middagen vil blive serveret på Sakura restaurant, som er en smuk japansk/vietnamesisk restaurant, der ligger ned til Thu Bon floden. Du vil skulle tilbringe natten i Hoi An.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad 


 

Dag 6: Hoi An 

Dagen byder på en tur i den smukke og historiske by. Hoi An tilbyder turister muligheden for at shoppe, samt slappe af på en af de mange lokale restauranter. Om morgenen vil vi tage en gåtur ned til de kinesiske mødesale, den 400 år gamle japanske bro, samt se de gamle familiehuse, der nænsomt er blevet bevaret. Frokosten vil blive serveret på en af de lokale restauranter. Eftermiddagen kan du bruge på at få slappet af på stranden eller tage på opdagelse i Hoi An på cykel, besøge de lokale markeder eller tage ned til floden, dette er helt op til dig.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 7: Hoi An – Da Nang – Hanoi – Hoa Lu

Efter morgenmad vil vi tage afsked med Hoi An, hvorefter turen går tilbage til Da Nang, hvor vi flyver til Hanoi. Vi vil blive samlet op i lufthavnen og blive kørt til Ninh Binh, hvilket kan beskrives som ”Ha Long Bay på land”. Dette er ca. 80 km syd for Hanoi.

Denne dag vil vi opleve noget af Vietnams historie og kultur, samt nyde det smukke landskab. Vi starter turen med en afslappende tur i en Sampan (lille båd), som vil tage os igennem landskabet bestående af sletter og bjerge. Dette fører os til de smukke og mystiske Tam Coc grotter. Herefter skal vi på en let cykeltur (4km) hen til Bich Dong grotten, hvor vi tager en anden båd, der vil tage os igennem et landskab af rismarker og bjerge hen imod Bich Dong Pagodaen. Næste stop er Thai Vy templet, hvor vi vil nyde vores frokost. Templet er bygget i 1300-tallet og byder på en stor indsigt i den vietnamesiske kultur og arkitektur. Derefter går turen imod Hoa Lu, den forhenværende hovedstad i det tidligere Dinh og det tidlige Le dynasti (10-11 århundrede). Vi vil i løbet af aften vende tilbage til Hanoi, hvor vi vil nyde en middag ved en af de lokale restauranter før vi skal opleve det unikke vanddukketeater, der er en tradition for området.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

Dag 8: Hanoi – Ha Long Bay

Vi forlader Hanoi og tager til Halong Bugten, som er med på UNESCOs Verdensarvsliste og er en af de smukkeste steder i regionen. Halong Bugten ligger i Tonkin Bugten, og er en spektakulær samling af 2.000 øer. Dette danner et fantastisk landskab af kalkstenssøjler og klippevægge. 

Besætningen vil byde dig velkommen ombord på skibet, hvor du vil få tilbudt en frokost bestående af frisk fisk og skaldyr. Du vil blive ført ned til din kahyt, hvorefter vi starter sejlturen rundt imellem de fantastiske klippeformationer. Vi vil sejle imod Bai Tu Lang Bay, hvor vi undervejs vil passere Hon Gai, Cam Pha, Oan Lagoon, Mat Quy, Am Tich samt fiskeribyen VungVieng. Vi vil på turen se Sung Sot grotten, som er en af de smukkeste grotter i bugten. Senere på dagen vil der være god tid til at bade eller tage en kajaktur ind til tunnel grotterne.

I løbet af aften vil der være mulighed for at få slappet af i de rolige omgivelser ombord på båden, samt nyde en lækker middag. Hvis vi er i den rigtige sæson, vil der være mulighed for at se friske blæksprutter blive fanget på traditionel vis. Fra loungen kan du nyde den smukke solnedgang, samt den fantastiske stjernehimmel før du vender tilbage til kahytten, hvor du vil tilbringe natten.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 9: Ha long – Hanoi

Efter morgenmaden vil vi forsætte turen rundt om de smukke klippeformationer, hvorefter vi skifter til en mindre båd, der kan sejle os helt ind til Luon grotten. Vi vil spise en tidlig frokost før vi tager afsked med skibet og dets besætning for, at vende tilbage til landevejen mod Hanoi. Undervejs vil vi stoppe i byen Bat Trang, hvor man vil kunne købe alle former for keramik, broderier samt marmor statuer. Middagen vil blive serveret på restauranten Rung. Du tilbringer natten i Hanoi.

Inkl.: Morgenmad, Brunch og Aftensmad

  

Dag 10: Hanoi byrundtur

Dagen starter med en tur rundt i Hanoi, hvor første stop på vejen er One-Pillar Pagoda. Herefter fortsætter vi til Temple of Literature. Templet blev bygget i oktober 1073, som en hyldest til Konfucius, og er anset for at være det første universitet i Vietnam. Herefter vil vi fortsætter til Hoan Kiem søen, hvor du kan se Ngoc Son templet, der er lavet som en hyldest til helgenen, Van Xoung og den tidligere general Tran Hung Dao. Hanoi er en utrolig mangfoldig by, der tilbyder lidt af det hele. Vælger man at gå ned af de store boulevarder, vil man kunne se mange franskinspirerede bygninger, heriblandt Hanois Operahus, Nationalbanken, Guvernørpaladset samt Hanois katedral (Saint Joseph), der er opført i slutningen af 1900-tallet.

Senere på dagen vil du have mulighed for at nyde en cykeltur (1 time) rundt i de 36 gader i Hanois gamle kvarter, efterfulgt af en middag på en af de mange lokale restauranter. Derefter har du mulighed for, på egen hånd, at udforske byen eller vende tilbage til dit hotel. Du vil tilbringe natten i Hanoi. 

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 11: Hjemrejse

Du har formiddagen fri til at shoppe eller slappe af før du vil blive kørt til Noi Bai lufthavn, hvorfra der vil være afrejse til Danmark.


 

 

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 19.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 17.195,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 18.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Singapore Airlines - pris fra 17.695,

 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 19.995,-

01 Januar til 27 Juni 2019 - Qatar - pris fra 17.195,-

01 Januar til 16 april 2019 - Vietnam Airlines - pris fra 18.350,-

01 Januar til 16 April 2019 - Singapore Airlines - pris fra 18.355,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport Danmark-Vietnam T/R
 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Ha Long Bay cruise
 • Privat transport, jf. program
 • Entrébillet til de forskellige seværdigheder på rejsen
 • De forskellige bådture undervejs
 • Indenrigsflyvninger, jf. program
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt
 • Lokale skatter
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Vietnam. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Vietnam du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen. 

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam i det opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

Marked i Hue

Herunder kan du se en video fra en af Asien Travels tidligere ture til byen Hue. Hue er en historisk by i Vietnam, hvilket gør det til et spændende punkt på denne tur. I klippet er vi på besøg på et lokalt marked.

 

 

Ninh Binh

Herunder kan du se et videoklip, der viser Ninh Binh filmet fra luften. Videoen viser, hvilket storslået område og natur, vi besøger på rejsen. 


 


 

 

 

Ha Long Bay 

Herunder kan du se et videoklip af Halong Bugten, der er ét af de steder du vil kunne opleve på rundrejsen. Klippet vil give dig et indtryk af, hvad der venter dig, når du på slutningen af turen kommer til Nord-Vietnam.

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 17.195 pr. person

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 11 dage/10 nætter

Det er muligt at forlænge eller ændre programpunkter hvis dette ønskes

Flyselskab: Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Vietnam.

Ankomst: Ho Chi Minh City

Afrejse: Hanoi

Indkvartering: Flere hotelkategorier at vælge imellem

Måltider: Jf. program

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Ho Chi Minh

Dag 2: Mekong Deltaet

Dag 3: Ho Chi Minh og Kongebyen Hue

Dag 4: Kongebyen Hue

Dag 5: Da Nang og Hoi An

Dag 6: Hoi An

Dag 7: Hanoi - Ninh Binh

Dag 8: Ha Long Bay

Dag 9: Ha Long Bay - Hanoi

Dag 10: Hanoi

Dag 11: Afrejse

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15