Thailand Vinter 2018/19

Skal du på ferie i Thailand til den kommende Vinter har Asien Travel et stort udbud af rejser. Vi tilbyder Øhop, Rundrejser, Badeferier, Oplevelsesferier og meget mere. Vi hjælper hvert år mange med deres ferie i Thailand og vi skræddersyer ud fra individuelle behov. Fortæl os hvad du gerne vi opleve under din ferie i Thailand og vi hjælper dig ...se mere


 • Koh Chang Ø-hopping

  Koh Chang Ø-hopping

  Fantastisk Ø-hopping til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Koh Chang er beliggende i en smuk national marinepark med over 50 øer.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 10.195,- per person

 • Familieferie på Koh Chang

  Familieferie på Koh Chang

  Tag familien med til den dejlige Ø Koh Chang i Thailand. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Inklusiv elefantridning og badning med elefanterne. Ønsker du familieferie på Koh Chang så lad Asien Travel hjælpe dig.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 37.295,- med fly

 • Angkor

  På opdagelse i Cambodia og Thailand

  Denne rejse bringer dig til de mægtige Angkor Templer i Cambodia hvor du kommer på opdagelse blandt enestående tempelkomplekser. Glæd dig også til landets hovedstad Phnom Pehn samt Mangrove Skove ved Koh Kong. Rejsen slutter af med lækkert strandhotel på øen Koh Chang i Thailand.

  15 dage/12 nætter - pris fra 15.495,- med fly

   

 • Tropernes Paradis Koh Mak

  Tropernes Paradis Koh Mak

  Fantastiske Koh Mak i Syd-Thailand. Dette er en ægte tropisk Ø med få turister. Glæd dig til smukke strande og muligheden for at slappe helt af. Vi har valgt nogle lækre resorts ud med bungalows lige i strandkanten.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 10.995,- med fly

 • I Strandkanten på Koh Chang

  I Strandkanten på Koh Chang

  Rejse til den dejlige Ø Koh Chang i Syd-Thailand. Koh Chang er Thailands anden største Ø og tilbyder både fantastiske strande og spændende udflugtsmuligheder. Vi har til denne rejse valgt nogle lækre resorts med bungalows tæt på strandkanten.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 11.495,- med fly

 • Nord-Thailand og Koh Chang

  Nord-Thailand og Hua Hin

  Nord-Thailand er en af de smukkeste egne i dette land. Oplev fantastiske naturlandskaber, bjergstammer og spændende sejlture. Alt sammen på en privat rundrejse med dygtig lokalguide. Oplev byerne Chiang Mai, Chiang Rai og Pai og tag med på sejlads på Mekong-Floden. Afsluttende badeferie i dejlige Hua Hin.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 36.795,- i alt for 2 voksne

 • Koh Lanta Øhopping

  Tropiske Øer i Andamaner Havet

  Fantastisk Ø-hopping til Koh Lanta, Koh Mook og Koh Ngai. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Oplev nogle af Thailands uspolerede bountyøer. Vi giver dig en unik mulighed for selv at sammensætte din drømmeferie på denne øhop i Thailand.

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 11.995,- med fly

 • Øhopping i Andamaner Havet

  Øhopping i Andamaner Havet

  Er drømmen nogle af Thailands bedste strande og smukkeste øer er denne øhop i Thailand et rigtig godt valg. Du tager på Øhop i Andamaner Havet og besøger trope-øerne Koh Lanta, Koh Kradan og ikke mindst Koh Lipe helt nede ved grænsen til Malaysia.  

  15 dage/12 nætter - pris fra 12.895,- med fly

 • Rejse til Chiang Mai og Syd-Thailand

  Rejse til Chiang Mai og Sydthailand

  En rejse til Chaing Mai er en rejse til Nordthailand og dermd masser af kulturoplevelser, etniske grupper, nationalparker, bjergrige områder og meget mere. Chiang Mai har uendelig meget at tilbyde. Vi har eget dansk servicekontor i Chiang Mai. Afsluttende badeferie i Syd-Thailand

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 10.995,- med fly

 • Phuket - med afstikker til Phi Phi

  Phuket - med afstikker til Phi Phi

  Ferie på Phuket? Kombiner en skøn ferie på Phuket med afstikker til Phi Phi øerne. En herlig ferie på nogle af Thailands bedste strande og med masser af aktivitetsmuligheder. Mulighed for at rejse direkte til Phuket med THAI Airways fra København.

   

  15 dage/13 nætter - pris fra 11.495,- med fly

 • Krabi, Phi Phi og Phuket Øhop

  Krabi, Phi Phi og Phuket Øhop

  Øhop på Phuket til Vinter. Vi tager dig med til Krabi og øerne Phi Phi og Phuket. En rejse til en fornuftig pris. Også velegnet som familieferie i Thailand. Oplev nogle af de skønneste steder i Thailand til en spændende pris. Vi sørger for det hele. Nyd ferien..:)

   

  15 dage/ 13 nætter  - pris fra 11.595,-

  

 • Krabi, Koh Yao Yai og Phuket Øhop

  Krabi, Koh Yao Yai og Phuket Øhop

  Øhop til Koh Yao Yai, Krabi og Phuket. Et øhop til uspolerede Koh Yao Yai; hyggelige Krabi og unikke strande på Phuket. Et øhop i Thailand hvor du oplever både det uspolerede lokale liv og det mere hektiske Phuket. Her er noget for enhver smag.

   

  15 dage/13 nætter - pris fra 12.655,-

 • Khao Lak - Mulighed for Khao Sok Nationalpark

  Khao Lak - Mulighed for Khao Sok Nationalpark

  Ønsker du ferie i Khao Lak så vælg Asien Travel. Khao Lak har skønne strande og det er nemt at kombinerer med Nationalparken Khao Sok, hvor der er store naturoplevelser i vente. Khao Lak er beliggende nord for Phuket og meget familievenligt.

   

  15 dage/13 nætter - pris fra 10.850,-

 • I strandkanten på Koh Lanta

  I strandkanten på Koh Lanta

  Glæd dig til din ferie på Koh Lanta. Øen er beliggende tæt på Krabi Lufthavn. På Koh Lanta finder man børnevenlige strande, et godt udbud af restauranter og spændende udflugter. Vi har eget Servicekontor på Koh Lanta. Velkommen til din ferie på Koh Lanta

   

  15 dage/12 nætter - pris fra 11.295,- med fly

 • Den Gyldne Trekant - 4 dage

  Den Gyldne Trekant - 4 dage

  Denne 4-dages tur giver dig et godt indblik i skønne Nordthailand. Glæd dig til at opleve en anderledes side af Thailand. På turen kommer du bl.a. til at se det smukke hvide tempel i Chiang Rai, Chiang Dao elefantlejr, den gyldne trekant og meget mere. 

  Rejser I flere sammen, opnåes der en særdeles god pris. 

   

  4 dage/ 3 nætter på gode hoteller - Pris fra 4.800,- per person ved 2 personer

   

 • Nordthailand 7 dage

  Nordthailand 7 dage

  Der venter dig masser af spændende oplevelser i Nordthailand på denne rundrejse - glæd dig til at se Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, de langhalsede kvinder i Karen-bjergstammen samt den Gyldne Trekant. Rejser I flere sammen, opnås der en særdeles god pris. 

   

  7 dage/ 6 nætter på gode hoteller - Pris fra 6590,- per person ved 2 personer

   

 • Oplevelser i Burma og badeferie i Thailand

  Oplevelser i Burma og badeferie i Thailand

  Oplev Yangon med sine gamle kolonitidskvarterer, Scotts Markedet og den spektakulære Swedagon Pagode. Rejsen i Burma bringer dig også til den tidligere kongeby Mandalay hvor du blandt andet skal se den smukke U Bein Bro, som er Verdens længste teaktræsbro. Rejsen afsluttes med skøn badeferie i Thailand

   

  17 dage - pris fra 16.695,- per person

 • Khao Sok, Khanom og Koh Samui

  Khao Sok, Khanom og Koh Samui

  Oplev Nationalparken i Thailand med sin fantastiske natur og spændende dyreliv. Nyd dagene ved de kilometvis af ensomme strande ved Khanom. Denne rejse inkluderer også nogle dage på Koh Samui og afsluttende storbyferie i Bangkok. Rejsen er også velegnet for familier

   

  17 dage/14 nætter - pris fra 14.850,- per person

 • Ferie i skønne Hua Hin

  Hua Hin - Thailands ældste feriested

  Dejlige Hua Hin kan nu komme til at danne rammen om din ferie i skønne Thailand. Hua Hin er beliggende kun 2,5 times kørsel fra Bangkok lufthavn, og her finder man smukke strande, et hyggeligt bymiljø og spændende udflugter. Asien Travel kan tilbyde dig en uforglemmelig ferie til en stærk pris.

  17 dage/14 nætter - pris fra 7.770,- 


 • Familieferie på Koh Samui

  Familieferie på Koh Samui

  Koh Samui er et dejligt feriemål i Thailand for hele familien. Øen har dejlige strande, masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder, gode restauranter og meget mere. Tag på familieferie til Koh Samui.

  17 dage/14 nætter - pris fra 31.750,-

 • Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Familieferie Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Oplev nogle af Sydthailands smukkeste strande på denne ferierejse. Glæd Jer til populære Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Der bliver rig mulighed for afslapning, udflugter og fortræffelige snorklingsmuligheder, når hele familien tager på årets ferie. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 29.995,-

 • Koh Samui Øhop - Familieferie

  Koh Samui Øhop - Familieferie

  Tag hele familien med til et spændende øhop i Thailand. Turen går til øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao. Du finder her nogle af Thailands bedste strande og ø-gruppen er et yndet rejsemål. Oplev et Øhop i Thailand for hele familien

  17 dage/14 nætter - pris fra 41.475,-

 • Billigt, men godt - Koh Samui

  Gode resorts til en stærk pris - Koh Samui

  Vi tilbyder spændende priser på en række resorts på Koh Samui. Hvis du har lyst til at holde ferie på Koh Samui til en god pris, så er denne rejse noget for dig. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.850,-

  

 • Chiang Mai og Koh Samui

  Chiang Mai og Koh Samui

  På denne rejse besøger du charmerende Chiang Mai i Nordthailand og skønne Koh Samui i Sydthailand. Chiang Mai byder på rig kulturarv, lokale markeder og madoplevelser, trekking i bjergene og etniske grupper. Koh Samui frister med sine smukke strande og tropiske ø-liv. Du får her en ferie, der kombinerer det allerbedste af Thailand. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

 • Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Oplev nogle af Sydthailands smukkeste strande på denne ferierejse. Glæd dig til populære Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Der er rig mulighed for afslapning, udflugter og fortræffelige snorklingsmuligheder på denne rejse. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 9.145,-

 • Koh Samui Øhop - Familieferie

  Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao Øhop

  Dette attraktive øhop vil tage dig til Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i Den Thailandske Bugt. Øgruppen er et yndet rejsemål i Thailand, hvor vejret forbliver dejligt og strandene evigt smukke. Tag med til de tre paradisøer og få en uforglemmelig ferie.

  17 dage/14 nætter - pris fra 11.295,-

   

 • Luksus og Selvforkælelse på Koh Samui

  Luksus og Selvforkælelse på Koh Samui

  Den smukke ø Koh Samui i Den Thailandske Bugt har nogle af de flotteste strande og mest luksuriøse hoteller i Thailand. På denne rejse er selvforkælelse, luksus og afslapning i højsædet, og det eneste, du skal gøre, er at give dig hen til de fantastisk eksklusive omgivelser, du befinder dig i. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.895,-

  

 • Koh Samui i Romantikkens Tegn

  Koh Samui i Romantikkens Tegn

  På denne ferie danner den smukke ø Koh Samui med sit naturskønne landskab, eksklusive hoteller og tropiske ø-atmosfære rammen om en ferie i romantikkens tegn. Forkæl jer selv og lad jer overvælde af de dejlige omgivelser på denne uforglemmelige rejse.  

  17 dage/14 nætter - pris fra 13.795,-

  

 • River Kwai med Bangkok og Hua Hin

  River Kwai med Bangkok og Hua Hin

  Oplevelser ved River Kwai i Thailand. Glæd dig til Broen Over Floden Kwai; Lækre overnatningssteder langs med Kwai Noi Floden og togture på Dødens Jernbane. En spændende rejse hvor du også sejler på floder og besøger etniske grupper. Afsluttende badeferie i Hua Hin

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.995,-

 • Angkor Wat med Bangkok og Hua Hin

  Angkor Wat med Bangkok og Hua Hin

  Glæd dig til Angkor Tempel komplekserne i Cambodia. Et af Sydøstasiens største kulturelle og historiske vidundere. Vil tilbyder en spændende 4 dages rejse til Cambodia spækket med oplevelser. Vi kombiner rejsen med metropolen Bangkok og afslapningsferie i Hua Hin

  17 dage/14 nætter - pris fra 14.685,-

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien