Nordthailand 7 dage

Der venter dig masser af spændende oplevelser i Nordthailand på denne rundrejse - glæd dig til at se Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, de langhalsede kvinder i Karen-bjergstammen samt den Gyldne Trekant. Rejser I flere sammen, opnås der en særdeles god pris. 

 

7 dage/ 6 nætter på gode hoteller - Pris fra 6590,- per person ved 2 personer

 

Kort om denne rejse

Rejsen begynder og ender i Chiang Mai.

Se mere under "Detaljeret beskrivelse"


 

Bemærkninger

Mulighed for ændring af hotel på dele af rejsen mod betaling.

Mulighed for ændring af rejseplan.

Mulighed for forlængelse af rejseplan.

Asien Travel har repræsentant i Chiang Mai, der vil være behjælpelig under opholdet med praktisk information og træffetider.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Nordens Rose, Chiang Mai
 • Privat engelsktalende lokal guide
 • Fantastisk natur
 • Doi Inthanon
 • Karen-bjergstammen med de langhalsede kvinder
 • Et anderledes autentisk Thailand
 • Den Gyldne Trekant
 • Opiumsmuseum
 • Den hyggelige by, Pai
 • Chiang Dao Elephant Camp
 

Aktivitetsmulighederne er mange i Nordthailand, og der er gode muligheder for at oplevelse bjergstammer i områderne omkring Chiang Mai. Stederne er relativt uturistede, idet disse områder kun har få hoteller. Er drømmen natur og autentiske oplevelser, er Chiang Mai og Nordthailand derfor et godt valg.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Dag 1 (frokost)

Du forlader Chiang Mai om morgenen og kører med minivan til Doi Inthanon, some er Thailands højeste bjerg. Glæd dig til at besøge et smukt vandfald og nå toppen af Doi Inthanon med en betagende udsigt over Nordthailand. Derefter en let trekkingtur på halvanden time i nationalparken, hvor du kan udforske den spændende flora og fauna.

Efter frokost fortsætter rejsen vestpå til grænsen mod Burma, og du når Mae Hong Son hen på eftermiddagen. Om aftenen skal du opleve det interessante marked i Mae Hong Son.  

 

Dag 2 (morgenmad/frokost)

Efter morgenmaden skal du en tur med longtail-båd for at besøge bjergstammen Karen, også kendt som Long Neck Karen eller girafkvinderne. Kvinderne i denne bjergstamme bærer de karakteristiske ringe om halsen og er en af de mest betagende etniske grupper i denne del af Thailand. Efter frokost fortsætter du mod Pai, og undervejs er der besøg ved en af de smukke grotter. Om eftermiddagen ankommer du til Pai, som er en meget afslappet by i bjergene i Nordthailand. Der er en fantastisk atmosfære i byen, og her finder du mange små butikker, hyggelige restauranter og markeder. Mange mennesker bruger Pai som en slags mellemstation mellem Chiang Mai og de etniske grupper samt naturoplevelser i Nordthailand.  

 

Dag 3 (morgenmad/frokost/aftensmad)

Denne tredje dag begynder efter morgenmaden med besøg ved et par højdepunkter i Pai; Grand Canyon og Coffee in Love. Dernæst fortsætter turen til Lisu Lodge, hvor du efter ankomst vil komme på en gåtur gennem byen med en Lisu guide. Turen begynder ved Ton Lung tempel for at se deres urtehave, hvorefter du kan få indblik i, hvordan de lokale bor, inden der er et stop for at få en kop te ved den lokale Shaman.

Tilbage på Lisu Lodge kan du nyde en dejlig thai frokost, og dernæst skal du besøge det kulturelle center, som landsbyboerne har lavet – her finder du bl.a. en samling af typiske husholdningsredskaber, som bruges af Lisu- og Akha-bjergstammerne. Om eftermiddagen kan du glæde dig til en cykeltur rundt i området ved Lisu Lodge, hvorefter du vil have lidt tid til fri disposition inden det er tid til at nyde en thailandsk middag samt en traditionel Lisu danseopvisning.

 

Dag 4 (morgenmad/frokost)

Efter morgenmaden kører du mod Chiang Dao elefantlejr, hvor du først skal opleve elefantbadning og –show. Derefter er det tid til en times ridetur på elefantryg, inden der serveres en dejlig frokost ved floden. Når frokosten er indtaget, skal du på en køretur videre til Tha Ton, hvor du skal bo på det naturskønne Maekok River Village Resort. Resten af eftermiddagen samt aftenen er til fri disposition.  

 

Dag 5 (morgenmad/frokost)

Når du har spist morgenmad er det tid til en hyggelig cykeltur rundt i Tha Ton-området. Her har du chance for at opleve det lokale liv og de mange frugtplantager i området. Derefter går turen videre med minibus til Mae Sai, som er grænsebyen til Burma. Her gøres stop, så du kan betragte og udforske livet i og omkring på grænsebyen. Når du har oplevet Mae Sai, er det tid til frokost, og dernæst kører du til den Gyldne Trekant, hvor resten af dagen er til fri disposition.

 

Dag 6 (morgenmad/frokost/aftensmad)

Efter morgenmaden byder denne dag på en sejltur på Mekong-floden for at opleve den Gyldne Trekant, hvor de tre lande Thailand, Laos og Burma mødes, og derefter skal du besøge et opiummuseum. Herefter fortsætter du til Lanjia Lodge, hvor der er en fantastisk udsigt over Mekong-floden. Når du er ankommet til Lanjia Lodge, vil du få en præsentation af de to bjergstammer, du skal besøge; Hmong og Lahu, samt om den Gyldne Trekant og den kæmpe havkat – verdens største ferskvandsfisk – som findes i Mekong-floden. Dernæst kommer du på en lille tur gennem begge byer og besøger undervejs Shamanen i Hmong, som byder indenfor til te. Glæd dig til spændende fortællinger om traditioner og skikke.

Frokosten serveres på en charmerende terrasse med udsigt over Mekong-floden og Laos, og herefter får du mulighed for at opleve, hvordan Hmong-kvinderne laver batiklommetørklæder.

Dagen sluttes af med en lækker middag samt en traditionel Hmong-opvisning.

 

Dag 7 (morgenmad/frokost)

Når du har nydt din morgenmad, skal du med minibus til Chiang Saen, som var gammel hovedstad i Lanna-kongeriget, og derefter går turen videre til Chiang Rai. I Chiang Rai kommer du til at opleve det smukke og meget specielle hvide tempel, Wat Arun, og et børnehjem, som blev stiftet af et svensk ægtepar i 1989. Efter frokost er der afgang til Chiang Rai Lufthavn eller hotel, eller du kan vælge at vende tilbage til Chiang Mai.

Afrejsedato

Der er valgfri afrejsedato. Sørg for at bestille denne rejse i god tid. Det er muligt at besøge Chiang Mai og Nordthailand året rundt.

 

 

Rejsens Pris

Ved 2 personer er prisen i alt 13.180,-

Ved 4 personer er prisen i alt 19.160,-

Ved 6 personer er prisen i alt 24.450,-

 

Ved 2 personer: 1 værelse

Ved 4 personer: 2 værelser

Ved 6 personer 3 værelser

 

Ønsker du at købe flybillet, kan Asien Travel hjælpe med dette

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på 3-stjernede hoteller
 • Morgenmad / frokost / aftensmad som under detaljeret beskrivelse
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


 

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik. I det der indgår flybillet i rejsens pris, skal vi gøre opmærksom på, at denne ikke kan refunderes indtil mindre end 45 dage før afrejse.


Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringOm denne rejse

Pris fra: 13.180,- i alt for 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Flyselskab: Uden fly

Ankomst: Chiang Mai

Afrejse: Chiang Mai

Indkvartering: 3-stjernede hoteller

Måltider: Som nævnt under "Detaljeret beskrivelse"

Aktiviteter: Natur & kultur

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Chiang Mai

Dag 2: Karen bjergstamme med de langhalsede kvinder

Dag 3: Pai og Lisu Lodge

Dag 4: Chiang Dao elefantlejr

Dag 5: Mae Sai

Dag 6: Den Gyldne Trekant og Lanjia Lodge

Dag 7: Chiang Rai og afgang

Tilvalgspakker

Mulighed for at forlænge rejsen

Asien Travel kan hjælpe dig med at skræddersy din øvrige ferie i Thailand

Mulighed for tilkøb af udflugter

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15